(Poistunut julkaisusta)

Aamiaiskokki, Lapland Hotels Bulevardi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018
Bulevardille rakentuvan hotellimme pian koettavat taianomaiset hetket konkretisoituvat, kun kesän aurinko alkaa paistaa Lapin taikaa ilmentävien hotellihuoneidemme ikkunoista sisään. Intomme on suunnaton, sillä piakkoin Helsinki pääsee kokemaan upeiden pohjoisen makujen tarinan. Ravintolamme tulee ammentamaan paljon omista vahvuuksistamme; tuomme tulella kokkaamisen taidon, tarjoamme puhtaimpia Lapin raaka-aineita ja luomme uudenlaisia tulevaisuuden klassikoita. Ravintolassamme ei ole arkea, vaan sykähdyttäviä hetkiä, jotka hurmaavat vieraamme aamiaisesta illalliseen.

Etsimme Lapland Hotels Bulevardille aamiaiskokkia.

Ravintolassamme olet vastuussa ruokatuotteidemme valmistelusta ja valmistamisesta. Työsuorituksesi on laadukasta ja toteutat keittiössä myös omavalvontaa sekä vastaat pohjoisen makujen ja palvelun laadusta. Lapland Hotelsin persoonallisuus ja intohimolla kehitetyt toimintamallit sekä konseptit ohjaavat vahvasti työtäsi. Et ole yksinäinen susi, vaan haluat kehittää omaa toimintaasi sekä työyhteisön tuen että asiakaspalautteiden avulla. Monipuoliseen työnkuvaan sisältyy pohjoisen raaka-aineista sielunsa saaneen aamiaisen valmistamista, buffetkokin työtehtäviä sekä muita keittiön vastuualueita

Työt alkavat syys-lokakuussa 2018 ja työsuhde on vakituinen.


Edellytämme sinulta

Vahvaa keittiötaustaa
Alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä
Joustavuutta ja monipuolisuutta
Kykyä heittäytyä muuttuviin tilanteisiin


Tarjoamme sinulle

Lapland Hotels -ketjun kattavat henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi.

Työnhakusi etenemisen kannalta tarvitsemme sinulta suosittelijan.
Muistathan mainita suosittelijan yhteystiedot hakemuksessasi.

Ensimmäinen kierros suoritetaan videohaastattelulla, joten seuraathan sähköpostiasi mahdollisen kutsun osalta.

Lapland Hotels -ketju on savuton työpaikka


Lisätietoja

Mira Elo
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
mira.elo@staffpoint.fi || 020 72 06 249