(Poistunut julkaisusta)

Aamiaiskokki Hilton Helsinki Strand
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018

Hilton Helsinki Strandin Ravintola BRO on silta luonnon, sesonginmukaisten raaka-aineiden ja vieraiden välillä. Kaiken keskiössä on maku! Haemme tämän tunnelmallisen ravintolan tiimin täydennykseksi nyt osa-aikaista AAMIAISKOKKIA.

Tämä meren äärellä sijaitseva hotelliravintola on erinomainen työpaikka sinulle, joka etsit työtä laadukkaan aamiaiskeittiön parista ja nautit kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä. Haemme tehtävään keittiön ammattilaista, joka haluaa tehdä työssään kaunista jälkeä ja tarttuu työhön itsenäisellä otteella huomioiden myös asiakkaiden toiveet. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeimpänä kriteerinä pidämme kuitenkin hyvää ja joustavaa asennetta työtä kohtaan sekä aitoa intohimoa työtäsi kohtaan - haluat taata asiakkaille Hiltonin brändin mukaisen tasokkaan palvelun, ja luoda loistavia makuelämyksiä kansainvälisessä hotelliravintolassa. Työskentelykielenä tehtävässä on englanti tai suomi.

Työvuorot sijoittuvat varhaisiin ma-su aamuihin ja kyseessä on osa-aikainen pesti. Varauduthan aikaisiin herätyksiin, sillä työt käynnistyvät jo klo 5 aamulla! Aamuvuoroon ehtimiseksi tarvitset hyvin todennäköisesti omaa autoa, joten varmistathan että pääset kulkemaan työpaikalle. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Nappaa työpaikka upeasta ympäristöstä meren ääreltä hakemalla paikkaa pian!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi
Eduksi luettavat asiat: Työkokemus 1-3v