Aamiaiskokkeja Sokos Hotelleihin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Oletko rautaisen ammattitaidon omaava ravintolakokki, jolle unohtumattomien makuelämysten loihtiminen on sydämen asia? Miltä kuulostaisi aamiaisen parissa työskentely Sokos Hotellissa pääkaupunkiseudulla? Jatka lukemista, saatamme tarvita juuri sinua!

Etsimme AAMIAISKOKKEJA Sokos Hotelleihin pääkaupunkiseudulle. Työssäsi loihdit maukkaan ja täyttävän aamiaisen hotellin asiakkaille varmistaen sen, että asiakkaat lähtevät kylläisinä ja hyvillä mielin kohti uutta päivää. Toivomme, että sinulta löytyy alan koulutus sekä työkokemusta kokin työstä - mikäli olet työskennellyt aiemmin juurikin aamiaiskokkina, on se iso plussa! Toivomme sinulta myös positiivista ja ahkeraa työotetta, sillä hyvä asenne on kaiken A ja O!

Työt alkavat mahdollisimman pian, ja töitä hyvälle tekijälle on luvassa pidemmäksi aikaa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikimmiten ja nappaa itsellesi työpaikka, jossa pääset luomaan makujen sinfonioita! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jasmiina Kumpulainen, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495400
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa