(Poistunut julkaisusta)

Aamiaishoitajaa Rovaniemelle
SOL Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakkaallemme Rovaniemelle

AMMATTITAITOISTA AAMIAISHOITAJAA HOTELLIN AAMIAISEN VALMISTUKSEEN

Vaatimuksena työhön ravintolapuolen koulutus/työkokemus sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. Työvuorot alkavat aamulla klo 05-06 välillä, joten ethän säikähdä aikaisia herätyksiä.

Lisäksi arvostamme monipuolista kielitaitoa, joustavuutta sekä paineensietokykyä. Aikaisempi kokemus hotellialalta katsotaan eduksi. Työtä on tarjolla (n.90h/3vko) ja sesongin aikana haemme myös aamiaishoitajia keikkaluonteisiin työtehtäviin.

Palkkaus MARA TES:n mukainen.

Työ alkaa mahdollisimman pian, jätä hakemuksesi pian. Alamme haastattelemaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin 8-16 välillä. Mari Lahtinen puh. 040 529 8697, mari.lahtinen@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.