(Poistunut julkaisusta)

Aamiaishoitaja - Elämysmatka Kolille
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Kaipaatko kesääsi seikkailua ja uusia kokemuksia? Tartu tilaisuuteen ja lähde kanssamme elämysmatkalle kesäsesonkiin Kolin upeisiin maisemiin!

ETSIMME RAVINTOLA GRILL IT:N tiimiin AAMIAISENHOITAJAA luomaan asiakkaille ikimuistoisia hetkiä ja unohtumattomia elämyksiä.

Aamiaishoitaja työskentelee aamuisin huolehtien salin siisteydestä ja ruoan riittävyydestä. Työt alkavat kesäkuussa ja jatkuvat elokuun loppuun. Mikäli olet kiinnostunut jatkamaan työssäsi pidempään, sinulla on mahdollisuus lunastaa itsellesi myös vakituinen työsuhde.

BREAK SOKOS HOTEL KOLI sijaitsee kuvankauniissa kansallispuistossa, aivan Kolin huippujen tuntumassa. Hotellilta avautuva näkymä Pieliselle tuntuu jatkuvan silmänkantamattomiin ja taivas on käsinkosketeltavan lähellä. Grill it:n löydät Break Sokos Hotel Kolin yhteydestä. Skandinaavinen ravintola yhdistää perinteisen grillauksen, erinomaiset pihviannokset ja ensiluokkaiset raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen. Ravintola toimii myös erilaisten juhlien, kokousten, ja tapahtumien keskipisteenä.

ODOTAMME SINULTA

Halua hypätä uuteen seikkailuun ja kokea elämyksellinen, mahdollisuuksien kesä! Ehkäpä huomaat kotiutuvasi henkeäsalpaavien kansallismaisemien ääreen ja haluat jäädä pidemmäksikin aikaa? Toivomme sinulta alan koulutusta ja ennen kaikkea rohkeutta, motivaatiota ja oppimisen halua ripauksella rempseää iloisuutta. Mainitsethan mikäli sinulla on kokemusta vastuutehtävistä ravintola-alalta. Löytyyhän takataskustasi myös hygienia-, ja anniskelupassi sekä mahdollinen voimassa oleva salmonellatodistus?

JOS TULET MEILLE TÖIHIN, SAAT:

  • Kasvaa, kehittyä ja ottaa vastuuta monipuolisissa työtehtävissä
  • Olla osallisena luotettavaa työyhteisöä, joka mahdollistaa myös etenevän urapolun
  • Loistavat urheilu- sekä vapaa-ajan mahdollisuudet ja edut
  • Innostavan työilmapiirin ja parhaat työkaverit

Mikäli sinulla on tarvetta majoitukselle, tämä työ tarjoaa työntekijöille myös ilmaisen majoittumisen aivan Hotellin yhteydestä kesäsesongin ajaksi!

OLETKO ETSIMÄMME SEIKKAILIJALUONNE?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian. Voit myös erottua ja yllättää meidät videohakemuksella, jossa kerrot miksi juuri sinä olisit sopivin tähän tehtävään.  Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. - Tervetuloa kokemaan pala kauneinta Suomea, Koli odottaa sinua.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa. Kaikkiin tiedusteluihin vastaavat Personalhusetilta Miia Tarvainen puh. 050 362 3984, miia.tarvainen@personalhuset.fi  tai  Sara Vepsäläinen puh:  045 78817711, sara.vepsalainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.