(Poistunut julkaisusta)

Aamiaisen hoitaja, Hotelli Verso, Jyväskylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2019
Yöpuu Yhtiö Oy harjoittaa hotelli- ja ravintolatoimintaa Jyväskylän keskustassa kahdessa eri toimipisteessä, Hotelli Yöpuussa sekä Hotelli Versossa, joka sijaitsee Jyväskylän kävelykadulla, osoitteessa Kauppakatu 35. Hotelli Verso sisältää 128 majoitushuonetta. Lisäksi hotellissa toimii kokous- ja juhlatila Kerkkä, Verso Baari sekä aamiaisravintola Silmu.

Mikäli olet reipas ja sosiaalinen tiimipeluri, sekä ruoanvalmistaminen hyvistä raaka-aineista alusta pitäen on sinulle tärkeä elementti työssä viihtymisessä, on Hotelli Verso sinun työpaikkasi.
Lisäksi omaat myös kokin koulutuksen ja sinulle on jo kertynyt jonkin verran kokemusta työskentelystä ravintolakeittiössä sekä kykenet tarvittaessa myös itsenäiseen työskentelyyn, voit olla etsimämme henkilö.

Työssä toimit aamupalan hoitajana eli hoidat tuotteiden esillelaittoa, munakkaiden paistoa sekä asiakaspalvelua. Työajat ovat klo 05.30-14 välillä maanantaista sunnuntaihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesäkuun puolessa välissä ja sitä on tarjolla lähes täysillä tunneilla 2,5 kuukautta.


Edellytämme sinulta

- työkokemusta aamiaisen hoitajan työtehtävistä
- reippautta ja sosiaalisuutta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme turvallisen työpaikan kehittyvässä ja laajenevassa toimintaympäristössä aivan Jyväskylän ydinkeskustassa, innostavan työskentelyilmapiirin ja uudenlaisen toimintamallin palvella hotelli- ja ravintola-asiakkaita.


Kiinnostuitko?

Mikäli koet, että tämä paikka olisi sinulle sopiva, niin jätäthän hakemuksen www.staffpoint.fi mahdollisimman pian. Liitä mukaan ansioluettelo, sillä meille on tärkeää tietää mitä olet aiemmin tehnyt ja mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Lisätietoja
Anne-Maarit Ojala
Account Manager
StaffPoint Oy II Puistokatu 2 D, katutaso II 40100 JYVÄSKYLÄ
020 720 6594 || 044 786 6761
anne-maarit.ojala@staffpoint.fi