Aamiais-, tilaus-, a la carte-tarjoilijoita sekä baarityöntekijöitä hotelleiden monipuolisiin työtehtäviin
Barona HoReCa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2021

Innostutko ihmisten seurasta ja viihdytkö ravintolasalin puheensorinassa?
Onko asiakaspalvelu kansainvälisessä ympäristössä kiehtovaa?

Etsimme Pääkaupunkiseudun hotelleihin monipuolisiin ravintolapuolen työtehtäviin loistavan asenteen omaavia tekijöitä. Avoimia työvuoroja löytyy niin hotelleiden aamiaissalista, kokouspuolelta, monipuolisista tilaisuuksista, baarista kuin a la carte -ravintolasta, löydä mieleisesi.

Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää sinulta kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun.

Tarjoilukeikat sijoittuvat erityisesti iltoihin ja viikonloppuihin, joten olethan valmis työskentelemään näinä ajankohtina. Kokous- ja tilaustarjoilijoita tarvitaan myös arkisin, niin päivä- kuin iltatilaisuuksiin ja aamiaistarjoilijoille töitä löytyy varsinkin viikonloppu aamuina.

_Baronan työntekijänä sinulle aukeaa mahdollisuus työskentelyyn useissa eri ravintoloissa, tai vaikka siinä yhdessä mieleisessä. Me etsimme sinulle sopivat työvuorot ja työskentelypaikat ja sinä otat vastaan juuri ne vuorot, jotka haluat. Helppoa ja joustavaa! Keikkailu sopii monenlaiseen eri elämäntilanteeseen, esimerkiksi opiskelun oheen tai lisätyöksi oman vakityön oheen. _

_Keikkatyöntekijänä on mahdollisuus nähdä ja kokea paljon! _

Olipa tämä Sinulle lisätyö, lisätienesti opintojen ohelle tai elämän työ, niin meidän kautta pääset toteuttamaan itseäsi!

Tee tästä itsesi näköinen työ!

Täytä hakemus, kerro itse mitä haluat ja kuka olet.

Mitä odotamme sinulta:

  • Täysi-ikäisyys
  • Tarjoilukokemus
  • Hygieniapassi
  • Negatiivinen salmonellatodistus

Edellä olevat ovat edellytys työnsaannille, mutta ne eivät ole pakollisia vielä hakuvaiheessa, joten laitahan rohkeasti hakemusta tulemaan!

#työtäunelmasieteen #itsesinäköinentyö #rafladuunit #barona

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot