AAA-Myyjä
AAA-Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Vuoden 2020 parhaat kesätyöpaikat nyt jaossa!

AAA-Palvelut Oy on vuonna 2012 perustettu puhelimitse tehtävään markkinointiin keskittyvä yritys ja toimimme yhteistyössä Otavamedia Oy:n kanssa, joka on yksi Suomen johtavista lehtitaloista. Vuonna 2016 perustimme toiminimen Suomen Luontaistuote Oy:n ja valmistamme Porvoossa kotimaisia luontaistuotteita, joille on myös myönnetty Avainlippu-merkki, eli tuotteet ovat kotimaista laatutyötä.

Projektimme ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia sekä työilmapiirimme on reilu ja kannustava, minkä vuoksi suuri osa työntekijöistämme on ollut talossa jo vuosia ja pisimpään olleet alusta saakka.

 

Odotamme sinulta vastuullista ja ahkeraa työskentelyasennetta sekä haluat oppia uusia asioita asiakaspalvelusta ja myynnistä.  Emme vaadi hakijoilta aiempaa kokemusta, vaan opetamme jokaisen valitun työhön ja annamme onnistumisen avaimet sekä kaiken tarvittavan tuen. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa. Tarjoamme työstä takuupalkan. Projektin keskituntiansio on 12e/h.

Meillä viihtyy töissä, sillä panostamme hyvään ilmapiiriin ja työntekijöiden hyvinvointiin. Toimistolla on hyvä ja rento tekemisen meininki.

Voit myös tilanteesi mukaan aloittaa työt jo keväällä osa-aikaisena koulun ohella!

 

Mikäli heräsi kysymyksiä tai haluat sopia työhaastattelun soita Laura 040 1767921

Tutustu meihin nettisivuillamme ja käy jättämässä hakemus osoitteessa http://www.aaa-palvelut.fi/toimipisteet/ tai lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tampere@aaa-palvelut.fi

 

https://www.suomenluontaistuote.fi/

https://www.facebook.com/AAApalvelut/

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot