(Poistunut julkaisusta)

AAA-Myyjä
AAA-Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Vuoden 2019 parhaat kesätyöpaikat nyt jaossa!

Vuoden 2019 parhaat kesätyöpaikat nyt jaossa!

AAA-Palvelut on telemarkkinointiyritys, joka panostaa hyvään ilmapiiriin ja työntekijöiden hyvinvointiin. Töissä pitää olla hauskaa ja mukavaa, joten meillä varmasti viihtyy.  Teemme töitä suurella sydämellä ja myyntihullulla asenteella, joten tiedämme tekevämme sinustakin myyjän. Tämän lisäksi maksamme alan parhaimpiin kuuluvaa palkkaa (kta 12e/h), palkkakattoa ei ole. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä intoa oppia uutta.

Saat myös kahden kuukauden työskentelystä arvioidun myynnin ja markkinoinnin koulutustodistuksen, jota voit hyödyntää tulevissa työnhauissa.

 

Tarjoamme työn kotimaisten Suomen Luontaistuotteiden parissa. Meillä parannat ihmisten hyvinvointia ja edistät heidän terveyttään, sekä tienaat itsellesi samalla rahaa. Tuotteemme ovat Suomessa valmistettu, sekä meille on myönnetty Avainlippu-merkki, mikä on alalla poikkeuksellinen. Tämän lisäksi myymme laajaa valikoimaa alansa johtavia tuotteita, esimerkiksi aikakausilehtiä asiakkaille, jotka ovat osoittaneet kiinnostuksensa tuotteita kohtaan.

 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019-kampanjassa ja lisäksi meillä on Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että kuulumme suomalaisten yritysten ykkösluokkaan.

Meillä on myös mahdollista jatkaa työskentelyä osa-aikaisena esimerkiksi opiskelujen ohella, niin ettei opinnot tai vapaa-aika kärsi!

Tutustu meihin nettisivuillamme ja käy jättämässä hakemus osoitteessa http://www.aaa-palvelut.fi/toimipisteet/

Nähdään!

https://www.suomenluontaistuote.fi/

https://www.facebook.com/AAApalvelut/