(Poistunut julkaisusta)

AAA-Myyjä
AAA-Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Jäitkö ilman kesätöitä? Vielä ehdit!

Vuoden 2018 parhaat ja viimeiset kesätyöpaikat nyt jaossa!

Mikäli olet iloinen, sosiaalinen ja tulet toimeen kaikkien kanssa, olet juuri oikea henkilö hommaan. Kesätyöntekijät koulutetaan heti työsuhteen alussa, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta alalta. Pistä siis hakemus tulemaan niin me hoidamme loput!

Koulujen jatkuessa meillä on myös mahdollista jatkaa osa-aikaisena työntekijänä muutamana iltana viikossa!

Myymme laajaa valikoimaa alansa johtavia tuotteita. Voit esimerkiksi markkinoida aikakausilehtiä asiakkaille jotka ovat kiinnostuneita tuotteistamme.

AAA-Palvelut on telemarkkinointiyritys joka panostaa hyvään ilmapiiriin ja työntekijöiden hyvinvointiin. Töissä pitää olla hauskaa ja mukavaa, joten meillä varmasti viihtyy.  Teemme töitä suurella sydämellä ja myyntihullulla asenteella, joten tiedämme tekevämme sinustakin myyjän. Olemme töissä sinua varten. Tämän lisäksi maksamme alan parhaimpiin kuuluvaa palkkaa (kta 12e/h), palkkakattoa ei ole.

Käy tutustumassa yritykseemme nettisivuillamme, sekä Facebook-sivuihimme osoitteissa

http://www.aaa-palvelut.fi/

https://www.facebook.com/AAApalvelut/

 

Soita Antille 045-8879333 ja sovitaan haastatteluaika.

Voit myös käydä nettisivuillamme jättämässä hakemuksen osoitteessa http://www.aaa-palvelut.fi/toimipisteet/ tai lähettää sähköpostilla vapaamuotoisen hakemuksen jyvaskyla@aaa-palvelut.fi Lisää hakemukseesi maininta kesätyö