(Poistunut julkaisusta)

A la carte - vuoropäällikkö Raffaelloon
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Välimeren mausteet, tunnelma ja aallot vievät mukanaan. Kokonaisuus ei kuitenkaan ole vielä mitään ilman huippuasiakaspalvelijoita! Tässä tehtävässä pääsetkin työskentelemään vauhdikkaassa työympäristössä ja osaksi kannustavaa tiimiä.

Haemme nyt Raffaelloon VUOROPÄÄLLIKKÖÄ loppukesäksi.

Tässä työssä johdattelet ravintolan vierailijat makujen äärelle basilikan, rosmariinin ja timjamin tuoksuiseen maailmaan. Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta vuoropäällikkötehtävistä, sekä omaat erinomaiset organisointi- ja tiimityötaidot, tehokkuutta ja paineensietokykyä. Johdat tiimiä omalla esimerkilläsi ja sinulta sujuu niin tilitykset kuin aito asiakaspalveluhenkisyys: asiakas on sinulle aina ykkönen ja haluat luoda kaikille ravintolan vieraille parhaan mahdollisen ruokailuelämyksen. Tässä työssä asenne ratkaisee! Sujuva asiakaspalvelu edellyttää sinulta myös hyvää suomen sekä englannin kielen osaamista.

HOK-Elannon Raffaellossa pääset työskentelemään keskellä kaupunkia osana mahtavaa työporukkaa. Vuoroja on tarjolla keskimäärin 100 h/3 viikkoa ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Työt käynnistyvät heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat aina syyskuulle asti.

Koetko olevasi nappivalinta tähän tehtävään? Koetko tiimityön omaksesi? Oletko yhtä aurinkoa ja johtamistaitosi aivan omaa luokkaansa? Jos vastasit kyllä, olet hakemamme henkilö!

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuprosessin aikana, joten hae mukaan pikimmiten ja pääse osaksi Raffaellon mahtavaa menoa!

Edellytykset työnsaannille: Esimieskokemus, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito, Anniskelupassi
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi