(Poistunut julkaisusta)

À la Carte -tarjoilijoita
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Haluatko olla mukana tekemässä jotain aivan uutta?


Etsimme nyt uuteen ravintolaamme À LA CARTE -TARJOILIJOITA Helsingin Vallilaan


À la carte -tarjoilijana vastaat ravintolan päivittäisestä asiakaskokemuksesta ja tarvittaessa myös edustustilaisuuksien sujuvuudesta. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 välillä, mutta vuoroja voi olla satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.


Rakastat asiakaspalvelua ja teet aina parhaasi. Olet kiinnostunut alan trendeistä, ja luomu, lähiruoka ja vastuullisuus ovat lähellä sydäntäsi. Sinulla on positiivinen asenne, hymy herkässä ja kunto kohdallaan. Olet osa isoa tiimiä, jossa työtehtävät saattavat vaihdella kauden mukaan. Olet mukana tekemässä jotain aivan uutta!

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (tarjoilijan ammattitutkinto), vähintään vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä valmiutta tehdä myös edustustarjoilua. Tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, kaikki muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Tule osaksi mainiota työporukkaamme ja mukaan matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.4.2019.


 


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.


-ISS on savuton työpaikka-