(Poistunut julkaisusta)

A la carte tarjoilijoita Ravintola Kappelin kesään
HOK-Elanto / Kappeli

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Aurinko paistaa, Helsingin Esplanadin puiston lavalla soi musiikki, ystävät kohtaavat ja upea fiilis nostaa hymyn huulille!
Ravintola Kappelin kesäterassi ja lasiveranta kutsuvat. Astutko sisälle?

Kappelin lava on sinun ja edessäsi avautuu kesien kesä. Sädehdit yhdessä auringon kanssa!

Tarjoilijan työssä otat iloisena vastaan ympäri maailmaa tulevat asiakkaat ja ohjaat heidät nauttimaan Esplanadin puiston terassille tai valkoisiin pöytäliinoihin pukeutuneeseen kulttuurihistorialliseen ravintolasaliin. Tarjoilijana hoidat itsenäisesti koko tarjoilun aina suosittelusta laskutukseen ja huolehdit, että asiakkaan käynti Kappelissa on elämys, jonka hän haluaa kokea uudestaan.

Tarjoilijan työ on asiakaspalvelua, tiimityötä, vauhtia ja ennen kaikkea hyvää fiilistä! Kappelin kesätiimi tekee työt yhdessä ja töiden jälkeenkin viihdytään. Ei ole tavatonta lähteä työkavereiden kanssa töiden jälkeen picnicille.

Kesän aikana sinusta tulee asiakaspalvelun ja myynnin superammattilainen, osaat kohdata erilaiset ihmiset ja tilanteet huikealla positiivisuudella ja teet jokaisesta kohtaamisesta lämpimän.

Tarjoilijan varsinaiset kesätyöt alkavat 1.6. ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 90 h /3 viikossa kaikkina ravintolan aukioloaikoina maanantaista sunnuntaihin. Halutessasi voit tehdä vuoroja jo huhti- toukokuussa ja perehtyä vähitellen, mutta vappuna toivomme sinun kuitenkin olevan työvuoroissa. Kesätyöt jatkuvat elokuun loppuun tai halutessasi 15.9. asti. Ennen töiden alkua sinulla tulee olla hygieniapassi sekä negatiivinen salmonellatodistus.

Työskentely tapahtuu Baronan kautta vuokratyöntekijänä, mutta sinulla on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä kesätyön myötä myös vakituiseksi työntekijäksi HOK-Elannon omille kirjoille tai jatkaa työn tekoa osa-aikaisena vaikka opiskelusi ohessa.

Haastattelut pidetään viikkojen 5-8 välillä ja asiakkaamme tekee lopulliset valinnat viikolla 10.

Kurkista Kappeliin ja Mikon ajatuksiin Kappelista työpaikkana: https://youtu.be/NcZtu631Xv0

Haluatko olla osa tätä hyväntuulista työyhteisöä ja Espan kesätunnelmaa?

Sitten edetään!

  • klikkaa oheista Hae työpaikkaa -linkkiä

  • täytä yhteystietosi sekä työ- ja opiskeluhistoriasi sähköiseen hakemukseemme

  • lisää työ- ja opiskelutodistukset hakemuksen liitteeksi

  • ole valppaana ja seuraa sähköpostiasi, koska haastattelukutsut saapuvat sähköpostitse!

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Toimi siis heti!

Mikäli sinulla on kysyttävää, niin soitathan!

6.2. klo 10-11 p. 040 9229 202/ Anne Juusola

--

Tervetuloa viettämään kanssamme ravintola-alan ystävänpäiväetkoja!

Ravintola-ala on kuumempi ja trendikkäämpi kuin koskaan – ja pullollaan mahdollisuuksia!

Järjestämme ravintola-alalla työskenteleville ja alan mahdollisuuksista kiinnostuneille rennon ystäväpäivätapahtuman 14.2.2019. Tule ystäviesi kanssa tunnistamaan ja tunnustamaan rakkautesi alalle! Tsekkaa lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan: https://www.barona.fi/rakkaudesta-lajiin

--

Edellytykset työnsaannille: suomen kielen taito, englannin kielen taito, täysi-ikäisyys, Täysi käytettävyys 1.6.-31.8., Tarjoilijan työkokemus