Á la Carte-tarjoilijoita pikkujoulukaudelle
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin

Reippaita Á LA CARTE -TARJOILIJOITA

Haussa asiakasyrityksellemme Helsingin ydinkeskustaan osaavia á la carte -tarjoilijoita kiireisen joulukuun ajalle.

Hakijalta edellytämme aikaisempaa á la carte -tarjoilukokemusta vähintään vuoden ajalta, suomenkielen taitoa ja hygieniapassia. Viini- ja oluttuntemus on eduksesi. Omaat paineensietokykyä sekä aurinkoisen ja asiakaslähtöisen palveluasenteen.

Töitä kyseisessä ravintolassa olisi tarjolla joulukuun ajalle, mutta jatko muissa asiakasravintoloissamme on mahdollinen tämänkin jälkeen.

Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten laita pikaisesti hakemusta nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net. Kerro hakemuksessasi, miten olet käytettävissä, milloin voit aloittaa ja palkkapyyntösi.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527132
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite