(Poistunut julkaisusta)

A la carte tarjoilijoita, Helsinki Airport, SSP
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2018
Etsimme asiakkaamme, Select Service Partner Finland Oy:n, puolesta positiivisella asenteella varustettuja, myyntihenkisiä à la carte- tarjoilijoita sporttihenkiseen O'Learys- ravintolaan sekä tyylikkääseen Fly Inn ravintolaan Helsinki- Vantaan lentoasemalle.

O'Learys tarjoaa palan Bostonia keskellä Helsinki- Vantaan lentoasemaa. O’Learys on ruokaravintola, jossa keskiössä ovat hyvä ruoka, juoma, ihmiset, urheilu ja lämmin tunnelma.

Fly Inn on laadukas, persoonallinen ja ajaton ravintola, joka yhdistää elementtejä suomalaisesta kulttuurista kansainvälisellä ja modernilla otteella. Listalla on laaja kirjo suomalaisia makuja ravintolan klassikko annoksesta vuodelta 1969 nykypäivän poroburgeriin.

Hakemillamme a la carte tarjoilijoilla on jo ravintola alalta kokemusta työkokemuksen tai koulutuksen kautta. Panostamme kuitenkin perehdytykseen ja henkilöstömme kehittämiseen, joten voit olla vasta ravintola alalla aloitteleva tekijä, tai kokenut konkari, joka etsii uusia haasteita.

Haemme tarjoilijoita O'Learys ravintolaan sekä monipuolista tarjoilijaa, joka voi työskennellä sekä elegantissa Fly Inn ravintolassa että sporttihenkisessä O'Learys ravintolassa. Tuletpa sitten O'Learysiin tai molempiin ravintoloihin työskentelemään, työpäiväsi eivät tule olemaan tylsiä. Lentoasema on vilkas ja uniikki työympäristö, jossa saat kohdata erilaisia asiakkaita ja hyödyntää kielitaitoasi päivittäin.


Edellytämme sinulta

Ravintola alan kokemus koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta
Hyvä suomen- ja englannin kielen taito, kaikki muu kielitaito on eduksi
Positiivisuus, aurinkoisuus ja myyntihenkisyys kuuluu tiimin henkeen
Nopea työtahti ja vaihtuvat tilanteet eivät pelota, olet kiireessä ja kansainvälisessä ympäristössä kotonasi
Kaikille lentoasemalle työllistyville tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joten nuhteeton tausta on välttämättömyys


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä lentoaseman hulinassa, mahtavassa ja motivoituneessa porukassa.

Aukioloajat ovat kaukana tavanomaisesta à la carte- ravintolasta, O'Learys palvelee asiakkaitaan joka päivä klo 6 alkaen, aina klo 21 asti, poikkeuksena lauantait, jolloin ravintola suljetaan jo klo 19.30. Fly Inn avaa ovensa klo 11.00 aamulla ja sulkee klo 21.00, lauantaisin jo klo 19.30. Mikäli haluat vaihtelua ilta -ja viikonlopputyöstä, tässä työssä pääset tekemään vaihtelevasti erilaisia työvuoroja.

StaffPointin työntekijänä pääset nauttimaan SSP: n monipuolisista henkilökuntaeduista, joihin kuuluu muun muassa liikuntaseteleitä, tuote- etuja ja alennuksia, autoilevalle parkkipaikka ja julkisiin kulkuneuvoihin luottavalle mahdollisuus käyttää taksia silloin kun työvuoroon ei julkisilla pääse.


Kiinnostuitko?

Toivomme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, mikäli kiinnostuksesi heräsi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä.


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0207 20 62 35 || vaihde 030 047 2001
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi