Á la Carte -tarjoilijoita Helsingin keskustaan
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Oletko ravintola-alalta kokemusta jo hankkinut asiakaspalveluun intohimoisesti suhtautuva tiimipelaaja, jolla ei hymy hyydy kiireessäkään?

 

Haemme Helsingin keskusta-alueelle useampaan ravintolaan

Á la Carte- tarjoilijoita

Jos asiakkaiden viihtyvyyden takaaminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää ja osaat ottaa tilanteet haltuun pilke silmäkulmassa, niin kannattaa laittaa pikaisesti hakemusta tulemaan, sillä meillä on Sinulle töitä tarjolla.

 

Arvostamme:

- Positiivista asennetta ja kykyä tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa kiireenkin keskellä

- Kokemusta vastaavista työtehtävistä ja halua kehittyä

- Viini- ja oluttuntemusta

 

Edellytämme:

- Hygienia- ja anniskelupassia

- Suomen kielen taitoa; ruotsin ja englannin kielen suullinen taito on eduksesi

 

Tarjoamme:

- Monipuolisen ja mielenkiintoisen työympäristön

- Mukavat työkaverit ja huipputiimin

- Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi

 

Haemme tarjoilijoita sekä pidempiaikaisiin että lyhytkestoisiin tarpeisiin, joten kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä ja milloin voisit aloittaa työt. Työt alkavat sopimuksen mukaan, elo-syyskuussa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän pikaisesti hakemuksesi nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse helpalvelu@lisapalvelu.net. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi.

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476933
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki