(Poistunut julkaisusta)

A la carte -tarjoilijaksi Saariselän Star Arctic Hotelliin!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Haemme asiakkallemme Star Arctic Hotellille a la carte- ja buffet -tarjoilijoita tulevalle talvikaudelle Saariselälle!

Pääset töihin aidosti kansainväliseen ympäristöön eli englannin kielen taito onkin tässä tehtävässä ihan ehdoton juttu, ja muu kielitaito pelkkää plussaa. Missä ikinä nyt työskenteletkään, täältä saat mielettömän hyvää työkokemusta!

Lisäksi tarvitset tehtävässä:

  • aikaisempaa kokemusta a la carte tarjoilusta
  • rakkautta asiakaspalvelutyöhön kansainväliset asiakkaat ja vinhasti vaihtuvat tilanteet, kyllä kiitos!
  • halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen
  • joustavuutta työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!
  • motivaatiota hurjaan kausityöhön

Kaiken hyvän lisäksi Lappiin töihin lähteminen on aivan naurettavan helppoa: julkisella liikenteellä hurautat vauhdilla vaikkapa tänne Saariselälle, ja kausityöntekijöille on tarjolla paljon kalustettuja ja edullisia asuntomahdollisuuksia.

Työt alkavat viimeistään marraskuun puolessä välin ja kestävät pisimmillään huhtikuun loppuun saakka. Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkä pituinen työskentely sinua kiinnostaa, niin katsotaan yhdessä juuri sinun aikatauluihisi sopiva tehtävä.

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla suoraan Opteamin Lapin toimistolle, puh. 010 8500 554 tai lappi@opteam.fi. Katso videolta millaista tuntureissa työskentely on: https://youtu.be/dv0Mi07NLcA

Tai jos olet jo vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä ehdottomasti meille hakemuksesi mahdollisimman pian!

Huomoimme ainoastaan järjestelmän kautta saapuneet hakemukset!