A la carte Tarjoilija
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Haemme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan RAVINTOLA LASIPALATSIIN hyvällä asenteella varustettua

Tarjoilijaa

Tunnelmallinen ruokaravintola Helsingin keskustassa etsii joukkoonsa tarjoilijaa. Ainutlaatuisen ravintolakokonaisuuden kulmakiviä ovat maistuvaan ruokaan, klassikkoannoksiin ja parhaimmillaan oleviin vuodenajan herkkuihin sekä tasokkaaseen viinivalikoimaan panostaminen.

Hakijalta edellytämme aiempaa kokemusta ravintola-alalta sekä vahvaa ammattitaitoa.

Työntekijänä olet ahkera, vastuuntuntoinen sekä reilu. Omaat paineensietokykyä, ja olet joustava työaikojen suhteen. Työajat sijoittuvat niin arkipäiville, kuin viikonlopullekin. 

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan, viimeistään marraskuussa 2021. Rekrytointiprosessi hoidetaan Lisäpalvelu Helsinki Oy:n toimesta, mutta valittu työllistyy suoraan ravintolakolmion työsuhteeseen.

Jos tunnistit tässä mahdollisuutesi ja haluat pitkäaikaisen työsuhteen, jätä hakemuksesi ja CV pian. Lisätietoja voit kysellä 0503502020 tai jari.palmberg@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509619
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki