(Poistunut julkaisusta)

A la carte tarjoilija
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Oletko reipas, joustava ja halukas kartuttamaan lisää kokemusta ravintola-alalta? Haemme asiakkaillemme Kokkolaan TARJOILIJOITA!

Edellytämme, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on koulutus tai jonkin verran aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan töistä. Sinulta löytyy myös hygienia- sekä anniskelupassi.

Töitä on tarjolla eri tyyppisissä ravintoloissa. Työvuorot ovat 4-8 tunnin pituisia ja sijoittuvat vaihtelevasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti kaikille viikonpäiville. Työajat sijoittuvat sekä aamuun että iltaan. Keikkatyössä työvuoroja on tarjolla asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja voit itse päättää, mitä vuoroja haluat ottaa vastaan. Tässä työssä sinulla onkin mahdollisuus työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan – sopii siis loistavasti myös opiskelijalle tai toisen työn ohelle! Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli työ kuulostaa sopivalta juuri sinulle, laita hakemusta tulemaan pikimmiten! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten nopeus on valttia!