(Poistunut julkaisusta)

À la carte -tarjoilija
Hanasaari - Hanaholmen

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Etsimme työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa, à la carte -kokemusta omaavaa tarjoilijaa.

Olethan työtä pelkäämätön, tunnollinen ja ammattitaidostaan ylpeä ravintola-alan työntekijä!

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuolisesti kaikki ravintolan tilaus- ja à la carte -tarjoilun työtehtävät, joihin hotellin yhteydessä toimiminen tuo oman lisänsä. Hoidat siis asiantuntevasti myös niin pienemmät kokoustarjoilut kuin vaativammat juhlatilaisuudet. Tehtävään voi sisältyä myös aula-/viinibaarissa työskentelyä.


Arvostamme:
- alan koulutusta sekä kokemusta vastaavista työtehtävistä
- viinituntemusta, innostuneisuutta ruoasta sekä alan trendeistä ja suuntauksista
- tarjoilutekniikan sekä anniskeluasioiden hallintaa
- positiivisuutta, joustavuutta, paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- halua kehittyä vaativien palvelutilanteiden huippuosaajaksi
- Micros-järjestelmän osaamista
- hygienia- ja anniskelupassia
- suomen kielen taitoa; ruotsin ja englannin suullinen taito katsotaan eduksi

 

Tarjoamme:
- monipuolisen, vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn tasokkaassa kokoushotellissa
- toistaiseksi voimassa olevan kokoaikaisen työsuhteen
- mukavat työkaverit
- loistavan mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi
 

Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Työ on vuorotyötä.


Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveen sekä CV:n kera 15.9.2019 mennessä osoitteeseen rekry@hanaholmen.fi. Huomaathan kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Sähköpostin otsikkoon merkintä ”A la carte -tarjoilija”.


Lisätietoja hotellinjohtaja Kai Mattssonilta tiistaina 10.9. klo 14-15 sekä klo 18-19, puh. 050 316 7748.