(Poistunut julkaisusta)

A la carte tarjoilija
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme kokeineita ja ammattitaitoisia a la carte tarjoilijoita elokuussa Rovaniemellä järjestettävään tilaisuuteen. Kyseessä on noin viikon mittainen määräaikaisuus, jonka aikana luvassa on jokaiselle työpäivälle täydet työtunnit. Ensimmäiset työpäivät kuluvat perehdytyksen ja valmistelujen parissa. Ulkopaikkakuntalaisille majoitus järjestyy työsuhteen ajaksi asiakasyrityksen puolesta.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta vankkaa työkokemusta tarjoilijan tehtävistä, kykyä työskennellä kiireisessä työympäristössä sekä positiivista asennetta työntekoon. Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi sekä vahva suomen kielen suullinen taito.
Koulutus ja työkokemus
Jos olet mielestäsi oikea henkilö tähän tehtävään, lähetä hakemuksesi heti! Liitäthän hakemukseesi myös ajantasaisen CV:n.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Huomioithan, että toteutamme osan haastatteluista videohaatatteluina, joten muista tarkkailla hakemuksen jätön yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta. Mikäli sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, käy päivittämässä se ja ota yhteyttä toimistolle.
Huomioimme haussa ainoastaan www.vmp.fi kautta jätetyt hakemukset.
Kesto
Noin viikko
Lisätietoja
Hanna Paakkari, hanna.paakkari@vmp.fi, 0400 188 666
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.08.2019 mennessä.