(Poistunut julkaisusta)

Á la carte tarjoilija
Ravintola Heinätori Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Nautitko palvella asiakkaita iloisella, palvelualttiilla sekä kiireettömällä asenteella? Persoonallinen ja historiallinen ravintola etsii nyt tiimiinsä vahvistusta!

Etsimme Pyynikintorilla sijaisevaan ravintola Heinätoriin TARJOILIJAA toimimaan osana energistä, innokasta ja asiakasta huomioivaa tiimiä.

Heinätori on Lauri Väänäsen perustama ja isännöimä ravintola, joka on toiminut jo yli 10 vuoden ajan palvellen asiakkaitaan historiallisessa ympäristössä. Ravintola tarjoilee perinteistä, herkullista ruokaa tuoreista raaka-aineista itsetehden.

Työssäsi asenteesi on kaikista tärkein. Sinulla on intoa ja halua tehdä asiakaspalvelua. Nautit keskusteluista asiakkaiden kanssa, suosittelet heille ruokia ja juomia sekä haluat heidän olevan lähtiessä tyytyväisiä herkuttelukokemukseensa. Tärkeintä työssä ei ole aiempi työkokemuksesi tai koulutus, kaiken voi oppia työtä tehden asenteen ollessa kohdillaan.

Etsimme tekijää, joka on valmis sitoutumaan pitkäksikin aikaa ja työskentelemään niin päivisin ja iltaisin sekä arkena ja pyhänä. Tarjolla on 90 h/3vkoa työsopimus, aluksi määräaikaisena.

Hae tehtävään pian! Paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä!