(Poistunut julkaisusta)

À la carte- tarjoilija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Oletko noutoruokapaikkojen kauhu ja ravintoloiden ehdoton valttikortti numero yksi? Haemme juuri sinua osaava À LA CARTE TARJOILIJA!

Kun ihmisten mahat mouruavat nälkää ja suut huutavat perusvelliä parempaa apetta on sinun vuorosi iskeä. Olet salamana pöydän äärellä ja tyrmäät asiakkaat heti kättelyssä hurmaavalla asenteellasi. Läjäytät pöytään koko ammattitaitosi juomatietämyksineen kaikkineen ja tarjoilet taiturimaisen sulavalla otteella. Ja viimeistään siinä vaiheessa kun omin käsin loihdit aterian päälle maistuvat drinkit, ovat ruokailijat jo niin ällistyksissään, etteivät voi muuta kuin tilata vielä yhden annoksen.

Etsimme À la carte- tarjoilijaa Seinäjoen keskustassa sijaitsevaan ravintolaan, jossa on viihtyisä tunnelma ja pohjanmaalaisuus on näkyvästi esillä. Hyvälle työntekijälle tarjoamme rutkasti tunteja, jos olet valmis tekemään töitä arkisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat mahdollisimman pian, heti kun huippu tyyppi löytyy! Hygieniapassi, salmonellatodistus ja anniskelupassi ovat pakollisia.

Varmista etteivät kykysi mene hukkaan ja hae paikkaa jo tänään!