(Poistunut julkaisusta)

Á la carte -tarjoilija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Nyt on À LA CARTE -TARJOILIJOIDEN tilaisuus päästä työskentelemään monipuolisiin asiakasyrityksiimme Seinäjoen alueelle!

Etsimme tarjoilun ammattilaisia, joilta löytyy aiempaa kokemusta ravintolamaailmasta: hallitset oman aseman hoitamisen ja tarjoilun tekniikan, juomatuntemuksesi on vähintään perustasoa ja pysyt vauhdissa mukana myös vilkkaampina iltoina. Tärkeintä kuitenkin on, että nautit aidosti asiakaspalvelusta! Edellytämme lisäksi täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Alan koulutuksen, anniskelupassin ja varavastaavan pätevyyden katsomme eduksesi.

Tarjolla on määräaikaisia työsuhteita sekä keikkatyötä. Opteamin keikkailijana pääset itse rakentamaan työvuorolistasi ja kartuttamaan monipuolista työkokemusta eri ravintoloissa. Määräaikaisessa työsuhteessa puolestaan työskentelet yhdessä ravintolassa ennalta sovittujen työtuntien mukaisesti.

Mikä vaihtoehto sopisi paremmin sinulle? Minkälaisissa paikoissa haluaisit työskennellä? Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan millainen työskentelyvaihtoehto pukisi parhaiten juuri sinua!

Tartu tarjoukseen, tarjoudu töihin!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus, Täysi-ikäisyys
Eduksi luettavat asiat: Anniskelupassi