(Poistunut julkaisusta)

Á la carte -tarjoilija / Waiter, Radisson Blu Seaside, Bistro Gimis
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Tässä työssä tarjoilet asiakkaille stadilaisia makuja ja liikkeellä olemisen fiilistä urbaanin satamamiljöön rouheassa tunnelmassa. Haemme syksyksi À LA CARTE -TARJOILIJAA Radisson Blu Seasiden kortteliravintolaan Bistro Gimikseen.

Tämä hotelliravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkkiluomuksia. Sinun tehtäväsi Gimiksen tarjoilijana on johdatella asiakkaat parhaiden makujen äärelle ja varmistaa, että palvelu toimii saumattomasti. Loistavan työympäristön lisäksi kansainvälinen asiakaskunta ja mukavat työkaverit piristävät työpäiviäsi.

Toivomme, että sinä:

olet työskennellyt aiemminkin à la carte -tarjoilun parissa – huomioimme paitsi alan konkarit, myös uransa alkupuolella olevat motivoituneet ja oppimiskykyiset hakijat

nautit asiakaspalvelusta ja luot hyvää tunnelmaa niin asiakkaille kuin työporukkaasi

pysyt erinomaisesti kartalla myös kiireisempinä päivinä

hallitset erinomaisesti joko suomen tai englannin kielen ja vähintään perusteet toisesta

omistat hygieniapassin, ja toimitat salmonellatodistuksen meille ennen töiden alkua

olet suorittanut anniskelupassin

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat vähintään 31.12. asti määräaikaisella sopimuksella ja keskimäärin 60-75 tunnilla/3 viikkoa. Työvuorot painottuvat ilta-aikaan. Hyvälle tarjoilijalle voi olla luvassa töitä myös pikkujoulukauden päätyttyä. Työsuhde solmitaan Opteamin kanssa.

À la carte waiter, Radisson Blu Seaside, Bistro Gimis

In this job, You will be serving the customers different local tastes of Helsinki and the feeling of being on the move in the urban port milieu. We are now looking for a Á LA CARTE WAITER to the block restaurant Bistro Gimis located at the Radisson Blu Seaside hotel.

This hotel restaurant utilizes products of small producers and local food of Helsinki in the kitchen. As for the drinking side of the restaurant You will be serving drinks created in local breweries. Your job as a waiter at Gimis is to lead our customers to the best tastes and make sure that the service works seamlessly. In addition to an excellent work environment, Your days are brighten by Your great colleagues.

We hope that You

have worked as a á la carte waiter before – we take into consideration not only the experienced waiters, but also the motivated waiters at the beginning of their career who are ready to learn new skills

enjoy customer service and You create good atmosphere around You

work with excellence even during the busiest days

excel either on English or Finnish language and know the basics of the other

own a hygiene passport and deliver us a salmonella certificate before the job begins

The job will begin according to contract and will continue at least to the 31st of December with a fixed-term contract with average of 60-75 hours in 3 weeks. For an excellent waiter we might offer work after the Christmas season. The employment will be contracted with Opteam.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Itsenäinen työote
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito