(Poistunut julkaisusta)

A la carte - tarjoilija Vltavaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Tässä työssä asiakkaat, erikoisoluet ja tiimihenki pääsevät päärooliin tsekkiläisten ruokien siivittämänä. Haemme TARJOILIJAA Vltavaan!

Tässä suurenmoisessa tsekkiläisessä ravintolassa humpsahdat osaksi upeaa monimuotoista työporukkaa, jossa vallitsee loistava henki. Ravintola Vltavassa autetaan kaveria ja joustetaan tarvittaessa – onpa tätä tiimiä kehaistu kaupungin parhaaksikin! Sopiaksesi joukkoon toivomme myös sinulta kykyä toimivaan yhteistyöhön, pilkettä silmäkulmaan ja ennen kaikkea halua työskennellä tarjoilijana hyvällä meiningillä.

Oikean persoonan lisäksi haemme toki myös osaamista: olet oikea tekijä tehtävään, jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta tarjoilusta, tiedät loistavan asiakaspalvelun olevan tärkein osa työtäsi, ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa niin alkuillasta kuin sulkemisajan kynnyksellä. Arvostamme myös halua uuden oppimiseen ja kokemus baarityöskentelystä on iso plussa. Lisäksi tarvitset asiakaspalvelussa sekä suomen että englannin kielen taitoa.

Tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikkoa ja työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuussa jatkuen joulukuun lopulle asti.

Vltavan hieno työmahdollisuus odottaa sinua – vaan ei odota kauaa, joten haethan paikkaa pian!

Edellytykset työnsaannille: Yhteistyöhenkisyys, Itsenäinen työote
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Olutosaaminen