(Poistunut julkaisusta)

À la carte - tarjoilija Virgin Oil Co.
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Miltä kuulostaisi kesätyö Helsingin vilkkaassa ytimessä, amerikanitalialaisten ravintolaelämysten ja loistavan tunnelman parissa? HOK-Elannon Virgin Oil tarjoaa sinulle kaiken tämän ja vielä enemmän!

Haemme kesäksi A LA CARTE -TARJOILIJAA Virgin Oil Co. -ravintolaan.

Jotta pysyt mukana Virgin Oilin vauhdissa, edellytämme sinulta jonkin verran aiempaa kokemusta á la carte -tarjoilusta ja perustasoista juomatuntemusta. Asiakaspalvelutaidot, joustavuus ja positiivinen meininki tulevat myös työssä tarpeeseen. Lisäksi tarvitset asiakaspalvelussa sekä suomen että englannin kielen taitoa.

Haemme tarjoilijaa, joka pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan kesäkuussa ja jolle on tarjolla täydet tunnit töitä, 112,5 h/3 viikkoa. Työt jatkuvat aina elokuulle saakka. Kaukokatseisten työnhakijoiden kannattaa huomioida, että tämä kesätyö voi hyvinkin poikia myös lisäpestin: osaavalle tarjoilijalle löytyy Virgin Oilista taatusti työtä myös loppuvuoden vilkkaassa sesongissa. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa, joten Helsinki-kesään pääse mutkattomasti hyppäämään kauempaakin.

Tartu tilaisuuteen ja hae osaksi Virginin kesää!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito, A la Carte osaaminen, Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi