(Poistunut julkaisusta)

À la carte - tarjoilija Virgin Oil Co., kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Miltä kuulostaisi kesätyö Helsingin vilkkaassa ytimessä, amerikanitalialaisten ravintolaelämysten ja loistavan tunnelman parissa? HOK-Elannon Virgin Oil Co. tarjoaa sinulle kaiken tämän ja vielä enemmän!

Haemme kesäksi kahta À LA CARTE -TARJOILIJAA Virgin Oil Co. -ravintolaan.

Jotta pysyt mukana Virgin Oilin vauhdissa, edellytämme sinulta aiempaa kokemusta á la carte -tarjoilusta ja perustasoista juomatuntemusta. Asiakaspalvelutaidot, joustavuus ja positiivinen meininki tulevat työssä tarpeeseen. Lisäksi tarvitset asiakaspalvelussa sekä suomen että englannin kielen taitoa.

Haemme kahta tarjoilijaa, jotka pääsevät aloittamaan jo toukokuussa hieman kevyemmällä tuntimäärällä ja kesäkuusta alkaen kummallekin on tarjolla täydet tunnit töitä, 112,5 h/3 viikkoa. Työt jatkuvat elokuulle saakka. Kaukokatseisten työnhakijoiden kannattaa huomioida, että tämä kesätyö voi hyvinkin poikia myös lisäpestin: osaavalle tarjoilijalle löytyy Virgin Oilista taatusti työtä myös loppuvuoden vilkkaassa sesongissa. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa, joten Helsinki-kesään pääse mutkattomasti hyppäämään kauempaakin.

Tartu tilaisuuteen ja hae osaksi Virginin kesää!

Huom! Hakuaikaa on jatkettu mutta käsittelemme edelleen aikaisemminkin tulleita hakemuksia.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito, A la Carte osaaminen
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Anniskelupassi