Á la carte -tarjoilija Viikinkiravintola Haraldiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Á LA CARTE TARJOILIJA VIIKINKIRAVINTOLA HARALDIIN

VIIKINKIRAVINTOLA HARALD

Viikinkiravintola Harald tarjoaa skandinaavisia maanläheisiä makuja patavahtiemme omilla tvisteillä.

Kylämme piiat ja rengit passaavat niin pienet kuin suuremmatkin venekunnat hurtilla huumorilla ja pilke silmäkulmassa ja heille asiakaslähtöinen palvelu on sydämen asia. Olipa vierainamme romanttiset kädestä pitelijät, syntymäpäiviä juhlivat perhekunnat tai isommalla soutajajoukolla liikkeelle lähteneet yritysasiakkaat, olemme aina valmiita luomaan heille unohtumattoman elämyksen ainutlaatuisessa miljöössämme.

---------- 

TOIMENKUVA

Haemme klaaniimme osaavaa ja hyvän asenteen omaavaa á la carte -tarjoilijaa. Olet iloinen ja yhteistyökykyinen, jo hieman kokemusta kerännyt ravintola-alan ammattilainen, joka ei pelkää uusia haasteita.

Tarjoamme sinulle paikan loistavassa tiimissä min.50h/3vko ja syksyn mittaan tuntimäärät voivat kasvaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Rekrytointiprosessista vastaa Eezy Lahti.

---------- 

EDELLYTÄMME TULEVALTA VIIKINGILTÄ

- Iloista ja reipasta asennetta, huumori ei lopu kovassakaan kiireessä

- Kykyä itsenäiseen työntekoon ja omatoimisuuteen

- Työkokemusta à la carte -tarjoilijan työtehtävistä

- Suomen ja englannin kielen taitoa

- Hygienia- ja anniskelupassia

---------- 

VIIKINKIKYLÄMME TARJOAA SINULLE

- Ainutlaatuisen työympäristön elämysten luomiseen

- Rennon työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää itseäsi

- Alan Tes:n mukaisen palkkauksen

- Etenemismahdollisuuden työtehtävissäsi

---------- 

MUUTA

Mikäli tunnet, että suonissasi saattaisi virrata viikinkiverta, täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme (03) 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitä hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508257
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti