(Poistunut julkaisusta)

Á la carte tarjoilija, Viikinkiravintola Harald
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Viikinkiravintola Harald, Lahteen Á la carte tarjoilija

Viikinkiravintola Harald tarjoaa uniikin elämyksen aivan kaupungin ytimessä. Keskeltä keskustan vilinää pääsee astumaan sisään viikinkikylään ja nauttimaan maittavista tarjoiluista, sekä ainutlaatuisesta tunnelmasta. (https://www.ravintolaharald.fi/lahti/)

Olipa kyseessä lounas, illallinen, perhejuhla, yritystilaisuus tai mitkä tahansa pidot, Haraldin ovet ovat avoinna.

Lahden lisäksi ravintolat sijaitsevat Espoossa, Oulussa, Turussa, Tampereella, Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Viikinki Haraldin Kylissä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu ja Patavahtien loihtimat herkut uniikissa ilmapiirissä muodostavat ravintolakäynnistä elämyksellisen kokemuksen.

Tehtävänkuvaus

Haemme á la carte tarjoilijaa, jolla on kertynyt jo jonkin verran työkokemusta ja hymy pysyy huulilla kiireenkin keskellä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahtavat työkaverit. Työt alkaisi helmikuun alussa ja työtunteja olisi näin alkuun 50-70h/3 vko. Palkkaus menisi TES-mukaan. 

Vaatimukset

Hakijoilta edellytämme aiempaa työkokemusta, asiakaspalvelutaustaa, hygieniapassia ja anniskelupassia. Sinulla pitäisi olla myös reipas ja iloinen asenne ja olet valmis heittäytymään viikinkiteemaan!

Muuta

Täytä hakemus www.eezy.fi tai soita (03) 873 200 jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.