(Poistunut julkaisusta)

Á la carte -tarjoilija täysillä työtunneilla
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haemme asiakkaallemme Töölööseen kokoaikaista

Á LA CARTE -TARJOILIJAA

Asiakkaamme tarvitsee tiimiinsä vahvistukseksi kokoaikaista á la carte -tarjoilijaa. Ravintola sijaitsee töölöössä. Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Hakijalta edellytämme vahvaa aiempaa á la carte -tarjoilukokemusta, suomenkielen taitoa sekä hygienia- ja anniskelupassia. Omaat paineensietokykyä sekä olet aurinkoinen asiakaspalvelija. Työaikojen suhteen olet joustava ja olet ahkera tekemään töitä.

Työnkuva haettavaan tehtävään on erittäin monipuolinen; päivisin hoidat lounastarjoilua, iltaisin á la carte -tarjoilua ja voit hoitaa myös baaritarjoilua iltaisin sekä viikonloppuisin. Haussa on siis todellinen moniosaaja.

Tehtävään valitulle on tarjolla täydet työtunnit.

Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten laita pikaisesti hakemusta nettisivuillamme tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net. Kerro hakemuksessasi milloin voit aloittaa sekä palkkapyyntösi. 

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.