(Poistunut julkaisusta)

Á la carte -tarjoilija Stone'siin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haemme Stone'siin Helsingin ytimeen À LA CARTE -TARJOILIJAA. HOK-Elannon Stone's ravintolassa pääset työskentelemään hyvän tunnelman, laadukkaista lähitoimittajien raaka-aineista valmistettujen burgereiden ja erikoisoluiden pariin. Paikallisuus ja luomu painottuvat Stone'sin valikoimassa, joten toivomme myös sinulta intohimoa laadukasta ruokaa ja aitoja makuelämyksiä kohtaan.

Edellytämme sinulta löytyvän jo jonkin verran kokemusta á la carte -tarjoilusta ja ainakin perustasoista juomatuntemusta. Arvostamme joustavuutta ja hyvää työskentelyasennetta: Koet työn asiakaspalvelun parissa olevan sinua varten, ja oma positiivinen meininkisi tarttuu helposti myös asiakkaisiin ja työkavereihin. Pystyt työskentelemään suomen lisäksi tarvittaessa myös englannin kielellä. Tehtävä edellyttää myös täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Työt käynnistyvät lokakuun loppupuolella ja jatkuvat vuoden loppuun asti. Tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikkoa, halutessasi onnistuu myös täydet tunnit. Tässä tehtävässä on hyvä mahdollisuus työllistyä myöhemmin asiakkaan kirjoille.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi meille pian!

Edellytykset työnsaannille: Yhteistyöhenkisyys, Joustavuus
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi