(Poistunut julkaisusta)

Á la carte tarjoilija, Star Arctic Hotel, Saariselkä
Star Arctic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Star Arctic Hotel Saariselkä sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Kaunispään huipulla, Suomen Lapissa. Hotelli tarjoaa monipuolisia palveluja ja aktiviteettejä asiakkailleen, joten he tarvitsevat osaavia ja innostuneita käsipareja joukkoonsa!

Haemme A LA CARTE TARJOILIJAA asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoilijan työssä otat iloisena vastaan asiakkaat ja ohjaat heidät nauttimaan ainutlaatuisista makuelämyksistä Scandinaavisin ja paikallisin tuottein höystettynä. Tarjoilijana hoidat itsenäisesti koko tarjoilun aina ruoka- ja viinisuosittelusta laskutukseen ja huolehdit, että asiakkaan käynti ravintolassa on elämys, jonka hän haluaa kokea uudestaan.

Toivomme sinulta iloista mieltä, erinomaista asiakaspalvelua, tiimityötä ja ennen kaikkea hyvää fiilistä, joka näkyy. Sinulla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi ja puhut sujuvasti suomea ja englantia, muut kielet katsotaan eduksi.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Toivomme sinun sitoutuvan työhön joulukuun 2020 alkupuolelta huhtikuun alkuun 2021 saakka.

Mahdollisuus maksulliseen kimppamajoitukseen.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764 sekä henkilöstökonsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.