(Poistunut julkaisusta)

A la carte -tarjoilija, Saariselkä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
A la carte -tarjoilija Pohjois-Lappiin! Koe työelämys kaukana Pohjoisessa!

Etsimme asiakkaallemme a la carte -tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesongin ajaksi. Tarjoamme tiukan työrupeaman, jolla on vastapainona tunturit, revontulet ja luonnossa kulkemisen vapaus. Pohjois-Lapissa koet ja opit varmasti uutta!

Ravintola on auki päivittäin tarjoten reippailijoille lounasaikaan lounaskeittoa sekä kotiruokaa ja iltaisin laadukasta illallista a la carte -listalta. Sunnuntaisin tarjoillaan kattava ja reilu brunssi. Ruokalistalta löytyy lappilaisia makuja aina poronpotkasta riekon rintaan. Ravintolasalissa oleva takka luo ruokailijoille tunnelmaa. Kesällä ja syksyllä kerätyt raaka-aineet pääsevät ruokalistalla oikeuksiinsa ja lähituottajien palveluja käytetään mahdollisimman pitkälle. Tarkasti harkittu viinilista tukee ruokalistaa, ja näin muodostuu yhtenäinen ja tasapainoinen ravintolaelämys!

Työt alkavat pääsääntöisesti marraskuussa.

Etsimme osaamista ja asennetta omaavaa henkilöä. Olet halukas oppimaan koko ajan lisää ja asenteeltasi olet avoin ja motivoitunut. Oikea asenne on myös jaksamista sekä urakka- ja talkooasennetta, työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!

Hakijalta odotamme:
-Vähintään viiden vuoden vahvaa kokemusta a la carte -tarjoilijan tehtävistä
-Tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä
-Kokemusta sesonkityöskentelystä
-Joustavuutta työaikojen suhteen
-Intoa ja motivaatiota työhön

Lisää hyvistä syistä tulla Pohjois-Lappiin töihin voit lukea täältä: http://rekrytointi.inarisaariselka.fi/

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Opteam Lapin toimisto: 010 8500 554, lappi@opteam.fi,
Asiakkuuspäällikkö Mika Rauhala, 0400 355 159, mika.rauhala@opteam.fi,
Rekrytointikonsultti Jyry Lehtoniemi, 050 413 1220, jyry.lehtoniemi@opteam.fi,
Soittopyynnöt tekstiviestillä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si, sekä suosittelijat yhteystietoineen viimeistään 22.10.2017 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakulinkki: https://opteam.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=15517

Huomioimme vain Opteam-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

”Työ Opteamilla

Työelämä muuttuu vauhdilla eikä sen merkitys ole kaikille enää sama. Jollakin on tähtäimessä täsmällinen urakehitys, vakituinen työ ja teräksenluja oman alansa ammattitaito. Joku toinen taas haluaa paiskia tiukasti hommia rahoittaakseen seuraavan surffireissunsa, tai työskennelläkseen perhe-elämän tai opiskelun ehdoilla. Meitä on moneksi.

Me Opteamilla tarjoamme sinulle erilaisia työnteon malleja. Vuokratyö sopii silloin, kun haluat työskennellä oman elämäsi ehdoilla tai kartuttaa kokemusta ja ammattitaitoa erilaisissa yrityksissä. Rekrytoimme osaajia myös suoraan asiakkaillemme sekä vakituisiin että määräaikaisiin töihin. Meillä voit täydentää osaamistasi myös monipuolisilla koulutuksilla.”