(Poistunut julkaisusta)

À la carte tarjoilija, Rovaniemi
Go On Rovaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka! Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan ympäri Suomea. Paikallinen Go On tiimi on apunasi. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme Rovaniemelle erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaavaa, jo kokemusta omaavaa à la carte tarjoilijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme sijaitsee Rovaniemen keskustassa ja tarjoaa asiakkailleen huikean elämyksen laadukkaiden, maittavien ja näyttävien ruokatuotteiden parissa. Tässä asiakasyrityksessämme korostuu myös tarjoilijan asiakaspalvelu- ja ammattitaidon merkitys sekä ruoka- ja juomatuotetuntemus. Tarjoilijan tehtävänä ovat ravintolan tuotteiden suositteleva myynti sekä palvelun hoitaminen laadukkaasti ja ajan kanssa alusta loppuun saakka. Työtunteja on tarjolla n. 15-20h/vk, vuorot sijoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä syyskuun alussa. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa TES:iä.

Edellytämme:

- Aiempaa kokemusta à la carte tarjoilijan tehtävistä

- Ruoka- ja juomatuntemusta ja kiinnostusta uuden oppimiseen

- Intohimoa asiakaspalvelutyöhön

- Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

- Työn, jossa pääset näyttämään ja käyttämään ammattitaitoasi ravintola-alan ammattilaisena

- Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät ammattilaisten ympäröimänä

- Työn, jonka pystyt myös yhdistää osa-aikaiseen päivätyöhön tai opintoihin

- Go Onin rahanarvoiset henkilöstöedut sekä tuen työsuhteen asioissa työsuhteesi ajan!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi.

Hae tehtävää osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työhistoriastasi tai koulutuksestasi tai liitä CV hakemukseesi. Haastattelut aloitamme jo haun aikana, joten älä odota viimeiseen hakupäivään vaan hae jo tänään!