(Poistunut julkaisusta)

A la carte tarjoilija, Rhea Ship Lines, Jyväskylä
Rainmaker

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Etsimme asiakkaallemme Rhea Ship Linesille täysi-ikäisiä a'la carte tarjoilijoita kesäsesongin ajaksi huolehtimaan iloisesta asiakaspalvelu elämyksestä ja sujuvasta palvelusta yhdessä muun tiimin kanssa.

Työtä tehdään joko Ravintola Riihikelossa Muuramessa tai muissa yhtiön omistamissa ravintoloissa Jyväskylän seudulla. Riihikeloon ei pääsee julkisilla kulkuneuvoilla, joten ajokortti ja auto ovat tarpeen.

Haemme pääsääntöisesti tarjoilijoita sesonkiajalle (1.4.-31.9.2021). Osalle tarjoutuu mahdollisuus jatkaa tämän jälkeenkin toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Etsimiemme tarjoilijoiden ammattilaisen ote ja hymy ei jäähdy kiireessäkään ja tärkein ominaisuus on halu tehdä asiakkaille hyvä asiakaskokemus. Asenteesi on positiivinen, otteesi on ripeä ja asenteesi on tekevä.

Tarjolla on kiinnostava ja hauska työ mukavien työkavereiden kanssa, taatusti omaleimaisessa työympäristössä. Vilkkaan kesäsesongin ajan pääset piristämään ammattitaidolla ja aurinkoisella olemuksellasi asiakkaiden päiviä. Edellytyksenä on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Muut kielitaidot katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta:

- Suomen ja englannin kielen taitoa

- hygienia ja anniskelupasseja

- sosiaalisia taitoja tulla toimeen kiireessäkin asiakkaiden ja työkavereiden kanssa

- iloista asennetta

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työtä tehdään vuoroissa arkisin ja viikonloppuisin.

Palkka: Sopimuksen mukaan.
Työsopimus: Määräaikainen sesongin ajaksi (1.4.-31.9.2021), mahdollisuus työllistyä myös toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella

Paikkakunta: Jyväskylä

HAKU KÄYNNISSÄ

Olen Tuija Ervasti Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana! Joten kannattaa olla rohkeasti yhteydessä minuun.

Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse tuija.ervasti@rainmaker.fi tai soittaa numeroon 0406472606.

Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit toki jättää yhteystietosi kohdasta “Lähetä hakemus”