(Poistunut julkaisusta)

A la carte -tarjoilija, Ravintola Monte Rosa, Rovaniemi
Arctic City Hotel

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme tulevaan talvisesonkiin reipasta tarjoilijaa Ravintola Monte Rosaan

Haluatko kehittää osaamistasi osana menestyvää tiimiä keskellä Lapin vilkkainta matkailusesonkia? Haemme nyt hotelli- ja ravintola-alan huippuosaajia esimies- ja asiakaspalvelutehtäviin eri yksiköihimme.

Arctic Hotel Collection tarjoaa tasokkaita hotelli- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä. Arctic Light Hotel on ylellinen kansainvälisesti palkittu boutique-hotelli. Trivago valitsi Arctic Light Hotellin Suomen parhaaksi hotelliksi vuonna 2017, ja tänä vuonna Suomen parhaaksi viiden tähden hotelliksi. Sen yhteydessä on tasokas arktisia makunautintoja tarjoava ravintola Arctic Boulevard, joka luottaa puhtaisiin luonnon raaka-aineisiin ja perinteisiin valmistusmenetelmiin. Plan B tarjoilee hotellin aulassa ammattitaidolla tehtyjä drinkkejä, joissa maistuvat pohjoisen maut.

Arctic City Hotel on perinteikäs ja persoonallinen rovaniemeläinen hotelli, joka on palvellut jo 40 vuotta kaupungin keskustassa. Sen yhteydessä on niin ikään perinteikäs ravintola Monte Rosa, joka tarjoilee kaupungin parhaat pihvit ja maineikkaita Lappi-annoksia. Hotellin kivijalassa sijaitseva Bull Bar & Grill on amerikkalaistyylinen rento sporttibaari. Ravintolat ovat suosittuja sekä matkailijoiden että paikallisten asiakkaiden keskuudessa.

A la carte -tarjoilija:

  • Sinulla tehtävään tarvittava koulutus ja kokemusta vastaavasta työstä, sujuva sekä suullinen että kirjallinen suomi ja englanti (sinulla on hygienia- ja anniskelupassi)
  • Työ alkaa 1.12.2019 tai mahdollisesti jo marraskuussa
  • Työsuhde on määräaikainen 1.12.2019 - 31.03.2020
  • Työtunnit: 90h/3vko
  • Palkkaus: MaRaVa TES tai esitä toive

Olet hyväntuulinen ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelun ammattilainen. Sinulta löytyy empaattisuutta tapaamiasi ihmisiä kohtaan ja tahtoa tarjota vieraillemme unohtumattomia kokemuksia. Huomioit työtoverit ystävällisesti myös kiireen keskellä ja pidät yllä osaltasi hyvää yhteishenkeä. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista, innostunutta asennetta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä osana osaavaa tiimiämme, yhteisömme tuen työssä onnistumiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi myös Arctic Hotel Collectionin monipuoliset henkilökuntaedut.