(Poistunut julkaisusta)

A la Carte tarjoilija Ravintola Kappeliin
HOK-Elanto / Kappeli

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Kappelin pikkujoulukausi on täynnä elämää ja lämmintä tunnelmaa. Tule ja työskentele osana kaikkien rakastamaa ravintolaa upeaan joulupukuun verhoutuneella Helsingin Espalla!

Etsimme Sinua luomaan lämpimän juhlatunnelman Kappelin kansainväliselle asiakaskunnalle pikkujoulukauden pyörteisiin!

Tehtävässä tarjoilet ravintolan salin puolella sekä myös erilaisten tilaisuuksien parissa. Tunnelmalliset pikkujouluillat edellyttävät sinulta aiemman tarjoilukokemuksen lisäksi positiivista asennetta, rivakoita askeleita sekä tietysti joulumieltä.

Etsimme useampaa á la carte -tarjoilijaa pikkujoulukauteen, jossa työt alkavat 1.11. ja jatkuvat 1.1. asti. Sinulla voi kuitenkin olla mahdollisuus saada jatkoa töille Kappelissa vuoden vaihteen jälkeenkin. Tunteja tehtävässä on keskimäärin 90 h/3 viikossa ja työvuorot painottuvat iltoihin, joten työ voisi sopia toisen työn ohelle tai opiskelun rinnalle.

Anna Kappelin kruunata vuotesi ja hae mukaan!

Jos sinusta on ikinä tuntunut, että työnhakuun tai ammatilliseen kehittymiseen on vaikea saada apua ja neuvoja, tässä on mahdollisuutesi!

Syyskuun 19. päivä olet lämpimästi tervetullut Baronan toimistoille Tapaa työtrainerisi -tapahtumaan klo 14-19 - asiantuntijamme ovat käytettävissäsi ympäri Suomen! Olemme järjestäneet pääsi menoksi myös hyödyllisiä ja hauskoja valmennuksia, maksutta. Tutustu eri toimistojen ohjelmaan osoitteessa: barona.fi/tervetuloa

Tervetuloa tapaamaan työtraineriasi!