(Poistunut julkaisusta)

A la carte-tarjoilija ranskalaiseen ravintolaan
Efectivo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Asiakkaamme, yksi Helsingin vanhimmista ranskalaisista ravintoloista, etsii kauttamme salitiimiinsä vahvistuksia. Tarjolla 90h/3 vkoa ja extralle säännölliset vuorot. 

 

Ravintola on todella perinteinen ranskalainen bistro, sisustus siivittää tunnelman Ranskaan, chansonien tulviessa kaiuttimista. 

Ruoka on taidolla tehtyä, herkullista ja ihanan klassista. Tartar, bouillabaisse, Burgundin etanat sekä Bressen kana, vievät asiakkaat matkalle Euroopan keittotaidon synnyinmaan kujille ja kaduille. 

Viinit ovat ammattitaidolla valittuja ja henkilökunta osaa suositella sopivat viinit ruoille. Samppanjaa löytyy useita, viinilista on kompakti ja maltilla hinnoiteltu. 

 

Ravintolan historia ulottuu aina 60-luvulle saakka ja ravintola tarjoili ensimmäisten joukossa hummereita, ostereita sekä simpukoita Suomessa. Edelläkävijä, jolla on jo klassikon maine!

 

Tänä päivänä ravintolan asiakkaat koostuvat turisteista, lähialueen asukkaista, kanta-asiakkaista, jotka tuovat mukanaan jo seuraavatkin sukupolvet sekä kaupunkilaisista jotka haluavat elämäänsä ripauksen ranskaa. 

 

Eikö kuulostakin ihanalta?

 

Asiakkaamme odottaa kokemusta a la carte-tarjoilusta, hyvää tilannetajua, erinomaista palveluasennetta sekä viinitietoutta ainakin perustason verran. Palkka on ehdottomasti kilpailukykyinen ja työilmapiiri rento ja ammattitaitoa huokuva.

 

Kuulostiko tämä paikalta, johon sinä voisit tuoda oman ihanan ja ammattitaitoisen persoonasi? Jos vastasit kyllä, niin laita pikaisesti avoin hakemus sekä ajan tasalla oleva cv osoitteeseen hakemukset@efectivo.fi.