(Poistunut julkaisusta)

À la carte -tarjoilija, Radisson Blu Seaside, Bistro Gimis
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Tässä työssä tarjoilet asiakkaille stadilaisia makuja ja liikkeellä olemisen fiilistä urbaanin satamamiljöön rouheassa tunnelmassa. Haemme kesäksi À LA CARTE -TARJOILIJAA Radisson Blu Seasiden uuteen kortteliravintolaan Bistro Gimikseen.

Tämä hotelliravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkkiluomuksia. Sinun tehtäväsi Gimiksen tarjoilijana on johdatella asiakkaat parhaiden makujen äärelle ja varmistaa, että palvelu toimii saumattomasti. Loistavan työympäristön lisäksi kansainvälinen asiakaskunta ja mukavat työkaverit piristävät työpäiviäsi.

Toivomme, että sinä:

  • olet työskennellyt aiemminkin à la carte -tarjoilun parissa – huomioimme paitsi alan konkarit, myös uransa alkupuolella olevat motivoituneet ja oppimiskykyiset hakijat
  • nautit asiakaspalvelusta ja luot hyvää tunnelmaa niin asiakkaille kuin työporukkaasi
  • pysyt erinomaisesti kartalla myös kiireisempinä päivinä
  • hallitset erinomaisesti joko suomen tai englannin kielen ja vähintään perusteet toisesta
  • omistat hygieniapassin, ja toimitat salmonellatodistuksen meille ennen töiden alkua
  • olet suorittanut anniskelupassin

Työt alkavat 1.6. ja jatkuvat n. 30.9. asti määräaikaisella sopimuksella ja keskimäärin 90 tunnilla/3 viikkoa. Halutessasi voit aloittaa työt jo ennen kesää tekemällä ravintolaan yksittäisiä keikkavuoroja. Hyvälle tarjoilijalle voi olla luvassa töitä myös kesäkauden päätyttyä. Työsuhde solmitaan Opteamin kanssa.

À la carte waiter, Radisson Blu Seaside, Bistro Gimis

In this job, You will be serving the customers different local tastes of Helsinki and the feeling of being on the move in the urban port milieu. We are now looking for a Á LA CARTE WAITER to the new block restaurant Bistro Gimis located at the Radisson Blu Seaside hotel.

This hotel restaurant utilizes products of small producers and local food of Helsinki in the kitchen. As for the drinking side of the restaurant You will be serving drinks created in local breweries. Your job as a waiter at Gimis is to lead our customers to the best tastes and make sure that the service works seamlessly. In addition to an excellent work environment, Your days are brighten by Your great colleagues.

We hope that You

  • have worked as a á la carte waiter before – we take into consideration not only the experienced waiters, but also the motivated waiters at the beginning of their career who are ready to learn new skills
  • enjoy customer service and You create good atmosphere around You
  • work with excellence even during the busiest days
  • excel either on Finnish or English language and know the basics of the other
  • own a hygiene and alcohol passport and deliver us a salmonella certificate before the job begins

The job will begin June 1st and will continue at least to the 30th of September with a fixed-term contract with average of 90 hours in 3 weeks. If You would want to start working before summer, you can do single sifts during spring. For an excellent waiter we might offer work after the summer period. The employment will be contracted with Opteam.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, A la Carte osaaminen
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito