(Poistunut julkaisusta)

À la carte - tarjoilija Puotilan Kartanoon
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Puotilan Kartano Itä-Helsingin merellisessä miljöössä on ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset kartuttamaan tarjoilutaitojasi monipuolisissa tehtävissä. Puotilan Kartanossa palvelusta ja makuelämyksistä vastaa Share Tastes & Events Oy, jonka mainioon tiimiin haemme kesäksi nyt À LA CARTE –TARJOILIJAA!

Vaikka kartanon miljöö on vanha ja arvokas ei tässä tiimissä suinkaan jäykistellä vakavalla naamalla, vaan työtä tehdään hyvässä yhteishengessä ja pilke silmäkulmassa. Puotilan kartano on työympäristönä todella monipuolinen: kesällä työvuorosi saattavat pitää sisällään tarjoilua paitsi brunssilla, lounailla ja illalla à la cartessa, myös erilaisissa yksityistilaisuuksissa, ja järjestetäänpä kartanossa ajoittain myös erilaisia tapahtumia bändeineen.

Odotamme sinulta:

  • aikaisempaa kokemusta tarjoilusta, erityisesti monipuolinen kokemus eri osastoilta katsotaan eduksi
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • halua vastuun ottamiseen
  • suomen kielen taitoa ja englannin perusosaamista
  • hygieniapassia, salmonellatodistusta ja anniskelupassia

Pääset aloittamaan työskentelyn sopimuksen mukaan vaikka nopeallakin aikataululla ja kesällä työtä on luvassa 3-5 vuoroa viikossa. Palkka sovitaan kokemuksesi perusteella kohdalleen ja työsopimus solmitaan Opteamin kanssa. Kesän aikana tutuksi tulleella työntekijällä voi hyvinkin olla mahdollisuus jatkaa töitä syksyllä Kartanon omana työntekijänä.

Mikäli koet työn sopivan sinulle kuin nakutettu, hae mukaan Puotilan Kartanon kesään!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, A la Carte osaaminen, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Anniskelupassi