(Poistunut julkaisusta)

À la carte - tarjoilija Original Sokos Hotel Tapiolaan, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on moderni espoolainen kohtaamispaikka. Se sijaitsee kehittyvän puutarhakaupunginosan Tapiolan ytimessä. Haemme nyt kesäksi À LA CARTE -TARJOILIJAA työskentelemään Tapiola Gardenin tyylikkääseen hotelliympäristöön.

Tässä työssä pääset käsiksi monipuolisesti erilaisiin tarjoilutehtäviin: työskentelet à la carte -tarjoilun lisäksi myös aamiaisen parissa sekä terassin vilinässä. Työ Tapiola Gardenissa pitää sisällään vaihtelevia vuoroja, aktiivista asiakaspalvelua ja loistavan tilaisuuden oppia tarjoilijan työn salat. Toivomme, että taustaltasi löytyy jo hieman ravintola-alan kokemusta, mutta valmis osaaja ei tarvitse olla, sillä sinut perehdytetään tehtäviin hyvin! Tärkeintä on halu oppia ja tarttua töihin rohkealla ja reippaalla otteella. Tarvitset asiakaspalvelussa suomen ja englannin kielen taitoa ja töiden alkaessa sinulta pitäisi löytyä hygieniapassi ja salmonellatodistus.

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja jatkuvat aina syyskuulle asti. Tarjolla on sekä aamu- ilta- että välivuoroja. Määräaikainen työsopimus tehdään Opteamin kanssa ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vko. Autamme tarvittaessa muilta paikkakunnilta saapuvia työntekijöitä asunnon hankinnassa.

Puutarhakaupungin helmi odottaa sinua! Haethan paikkaa pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, A la Carte osaaminen, Englannin kielen taito