(Poistunut julkaisusta)

A LA CARTE-TARJOILIJA Original Sokos Hotel Pasilan Sevillaan
Sokos Hotel Pasila

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Oletko positiivisella ja joustavalla asenteella varustettu palvelupersoona, joka pysyy rauhallisena hektisissäkin tilanteissa? Tässä ravintolassa pääset tutustumaan espanjan ainutlaatuiseen keittiöön, josta persoonallisuutta ei puutu. Haemme nyt A LA CARTE-TARJOILIJAA tarjoilemaan Sevillan herkullisia annoksia ja hyvää mieltä asiakkaille.

Etsimme asiansa osaavaa asemataitoista à la carte -tarjoilijaa, jolta löytyy taustaltaan kokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytyksenä tehtävässä on, että perusjuomat, viinit ja à la carte -tarjoilu ovat sinulle tuttuja ja koet tarjoilutyön omaksesi. Toivomme sinulta reipasta, rentoa mutta asiallista asennetta ja intoa asiakaspalveluun. Arvostamme joustavuutta, paineensietokykyä ja positiivista otetta myös kiireisinä päivinä. Työkielinäsi toimii suomi ja englanti.

Pääset osaksi loistavaa tiimiä, jossa puhalletaan yhteen hiileen eikä työpäivistä puutu hauskuutta. Töiden aloitusajankohta sekä palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Tunteja on tarjolla vähintään 60h/3vko iltapainotteisesti, mutta voit halutessasi tehdä enemmänkin, ja työt jatkuvat vuoden loppuun saakka.

Ota Sevilla omaksesi ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään!