(Poistunut julkaisusta)

À LA CARTE -TARJOILIJA Original Sokos Hotel Helsinki Frans & Amélie-ravintolaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Des escargots, bouillabaisse, crème brulée… Oui, S'il vous plait! Haemme nyt kahta À LA CARTE -TARJOILIJAA Original Sokos Hotel Helsingin Frans & Amélie-ravintolaan. Tässä paikassa saat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua ranskalaiseen keittiöön, jossa kulttuurille ominainen intohimo ruokaan ja elämänilo on huipuissaan!

Etsimämme henkilöt voivat olla jo kokeneita tekijöitä tai alan uudempia tulokkaita, joilla on jo kokemusta tarjoilusta tai palava halu kehittyä todelliseksi asiakaspalvelun mestariksi.

Tuntemus perusjuomista, viineistä ja à la carte -tarjoilusta katsotaan eduksi. Kuitenkin menestyminen tässä tehtävässä ennen kaikkea edellyttää lämminhenkisyyden ja ystävällisen asenteen säilyttämistä myös kiireisempinä iltoina ja halua oppia. Frans & Amélien asiakaskunta koostuu niin suomalaisista kuin ulkomaisista asiakkaista, joten odotamme asiakaspalvelun sujuvan suomen ja englannin kielillä.

Työ on iltapainotteista ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikko. Työpaikka sijaitsee loistavalla paikalla Helsingin sydämessä, Rautatientorin läheisyydessä. Työt alkavat lokakuun puolivälissä ja jatkuvat jouluun asti. Palkkaus sovitaan kanssasi erikseen.

Tule mukaan luomaan Frans & Amélien hyväntuulisen hurmaavaa tunnelmaa!

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito, Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Ravintola-alan kokemus