(Poistunut julkaisusta)

À la Carte - tarjoilija Memphis Kamppiin, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Töissä saa olla hauskaa! Memphis on kaupunkilainen kohtaamispaikka, houkutteleva baari ja helppo ruokailupaikka ydinkeskustassa. Tämä työpaikka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kartuttaa kokemustasi rennossa ja nuorekkaassa ilmapiirissä keskellä kaupungin sykettä.

Haemme kesäksi kahta À LA CARTE -TARJOILIJAA Kampin Memphisiin.

HOK-Elannon Memphisin tunnelmassa korostuu ihmisten kohtaaminen, rentous ja vaivattomuus – ja sinä tarjoilijana olet osaltasi luomassa ravintolan tunnelmaa! Töitä tehdään Memphisissä kovalla tahdilla, mutta ilmapiiri on päivittäisestä kiireestä huolimatta rento ja iloinen.

Tämä työ sopii sinulle, mikäli taustaltasi löytyy jo jonkin verran kokemusta á la carte -tarjoilusta ja rahastuksesta, haluat päästä oppimaan lisää ja olet kotonasi kiireisessä ravintolatyössä. Asiakaspalvelussa tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa, palvelualttiutta ja kykyä ottaa erilaiset tilanteet haltuun. Lisäksi baariosaaminen on työssä plussaa. Ehdottomasti tärkeintä on kuitenkin loistava asenne ja aito into työtä kohtaan!

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja jatkuvat syyskuun puoleenväliin asti. Tunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3 viikkoa. Opteam auttaa tarvittaessa muilta paikkakunnilta saapuvia työntekijöitä asunnon hankinnassa.

Muuta nyt meinaus menoksi, hae töihin Memphisiin!

Huom! Hakuaikaa on jatkettu mutta käsittelemme edelleen myös aikaisemminkin tulleita hakemuksia.

Edellytykset työnsaannille: A la Carte osaaminen, Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi