(Poistunut julkaisusta)

À la carte -tarjoilija Kappeliin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Helsingin sydämessä Esplanadin puiston länsipäädyssä sijaitsee legendaarinen Ravintola Kappeli. Tämä Helsingin - ellei jopa koko Suomen - kesän ykköspaikka on luonut tarinoita kävijöilleen jo yli 150 vuoden ajan. Olet todennäköisesti etsimämme henkilö Kappelin huipputiimiin, mikäli nautit asiakasapalvelusta ja vilkkaista työpäivistä kansainvälisen asiakaskunnan parissa ja haluat päästä nauttimaan Espan ainutlaatuisesta kesätunnelmasta.

Haemmekin nyt lisävahvistusta Kappelin kesätiimiin á la carte -tarjoilijan muodossa. Kappelin tarjoilijana palvelet asiakkaita tyylillä, ammattitaidolla ja aurinkoisella meiningillä niin lounaiden kuin à la carte annosten parissa. Resepti Kappelin kesään on yksinkertainen:

  • Ripaus aiempaa työkokemusta à la carte -tarjoilusta
  • Yksi leveä hymy – asiakaspalvelu on sinun juttusi
  • Lasillinen jäitä aurinkovarjolla – sinulla on taito pitää pää kylmänä ja asiakaspalvelu lämpimän ystävällisenä myös kiireisinä työpäivinä
  • Suomi-englanti sanakirja – työssä tarvitset molempien kielten osaamista
  • Koko komeuden kruunaa aimo annos motivaatiota ja positiivista palveluasennetta

Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3 viikkoa. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti 9:00-00:00 ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Työsopimus solmitaan Opteamin kanssa, mutta sinulla on myös erinomaiset mahdollisuudet työllistyä kesätyön myötä myös vakituiseksi työntekijäksi HOK-Elannon omille kirjoille. Palkkaus sovitaan kanssasi kohdalleen kokemuksesi mukaan.

Jos uskot olevasi oikea tyyppi kesän tyylikkäimpään työpaikkaan ja olet valmis valloittamaan aurinkoisella olemuksellasi tiimisi ja asiakkaat, älä odota vaan laita hakemuksesi pian ja vietä ainutlaatuinen kesä Kappelissa!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, A la Carte osaaminen, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi