(Poistunut julkaisusta)

A la carte -tarjoilija, Inari-Saariselkä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2018

A la carte -tarjoilijaksi Lappiin! Koe työelämys kaukana pohjoisessa!

Etsimme Inari-Saariselän alueelle useille asiakkaillemme a la carte -tarjoilijoita määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin ajaksi. Tarjoamme tiukan työrupeaman, jolla on vastapainona tunturit, revontulet ja luonnossa kulkemisen vapaus. Pohjois-Lapissa koet ja opit varmasti uutta!

Etsimme osaamista ja asennetta omaavia henkilöitä. Olet halukas oppimaan koko ajan lisää ja asenteeltasi olet avoin ja motivoitunut. Oikea asenne on myös jaksamista sekä urakka- ja talkooasennetta, työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!

Hakijalta odotamme:

  • Vähintään kahden vuoden vahvaa kokemusta a la carte -tarjoilijan tehtävistä

  • Tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä

  • Kokemusta sesonkityöskentelystä

  • Joustavuutta työaikojen suhteen

  • Intoa ja motivaatiota työhön

Kerro meille, miten olisit käytettävissä töiden suhteen, niin keskustellaan näistä lisää ja etsitään sinun aikatauluihin sopiva tehtävä. Työtehtävät ovat osa-aikaisia tai täysipäiväisiä, mutta hae myös jos olet kiinnostunut tekemään keikkatöitä Lapissa!

Lisää hyvistä syistä tulla Pohjois-Lappiin töihin voit lukea täältä: http://rekrytointi.inarisaariselka.fi/

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Opteam Lapin toimisto 010 8500 554 lappi@opteam.fi,

Asiakkuuspäällikkö Mika Rauhala 0400 355 159 mika.rauhala@opteam.fi,

Rekrytointikonsultti Jyry Lehtoniemi 050 413 1220 jyry.lehtoniemi@opteam.fi,

Soittopyynnöt tekstiviestillä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Katso oheiselta videolta, millaista tuntureissa työskentely on: https://youtu.be/dv0Mi07NLcA

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si, sekä suosittelijat yhteystietoineen. Hae pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Huomioimme vain Opteam-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

”Työ Opteamilla

Työelämä muuttuu vauhdilla eikä sen merkitys ole kaikille enää sama. Jollakin on tähtäimessä täsmällinen urakehitys, vakituinen työ ja teräksenluja oman alansa ammattitaito. Joku toinen taas haluaa paiskia tiukasti hommia rahoittaakseen seuraavan surffireissunsa, tai työskennelläkseen perhe-elämän tai opiskelun ehdoilla. Meitä on moneksi.

Me Opteamilla tarjoamme sinulle erilaisia työnteon malleja. Vuokratyö sopii silloin, kun haluat työskennellä oman elämäsi ehdoilla tai kartuttaa kokemusta ja ammattitaitoa erilaisissa yrityksissä. Rekrytoimme osaajia myös suoraan asiakkaillemme sekä vakituisiin että määräaikaisiin töihin. Meillä voit täydentää osaamistasi myös monipuolisilla koulutuksilla.”

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi