(Poistunut julkaisusta)

À la carte -tarjoilija Hilton Kalastajatorpan Meritorppaan, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Haluatko kokea kesän kauneimman merinäköalan ja parhaat auringonlaskut aitiopaikalta? Tässä tehtävässä hienot kesäpäivät eivät taatusti valu hukkaan, sillä tarjolla on töitä upeissa maisemissa. Haemme À LA CARTE -TARJOILIJAA työskentelemään Helsingissä merellisellä sijainnilla varustettuun ravintolaan.

Erityisen tästä työpaikasta tekee hieno näköala, josta pääset nauttimaan tunnetussa à la carte -ravintolassa ja sen suurella terassilla. Lisäksi ravintola sijaitsee ihanteellisella paikalla Munkkiniemessä vain 4 kilometrin päässä Helsingin keskustasta.

Olet à la carte -tarjoilun osaaja ja lisäksi juomatuntemus on sinulla hallussa. Ehdottomasti tärkein meriittisi on kuitenkin vahva asiakaspalvelukokemuksesi ja lyömätön työskentelyasenteesi: osaat toimia joustavasti ja tilannetajuisesti erilaisten asiakkaiden kanssa ja työskentelet aina asianmukaisella tyylillä. Haluat tarjota ruokailijoille paikan henkeen sopivaa palvelua ja nautit vilkkaista työpäivistä. Asiakaspalvelu sujuu sinulta sekä suomeksi että englanniksi.

Tunteja on tarjolla keskimäärin 60h/3 viikossa ajalla 1.6. - 31.8.2018. Kesä meren äärellä odottaa sinua, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Englannin kielen taito, A la Carte osaaminen
Eduksi luettavat asiat: Suomen kielen taito, Hygieniapassi