(Poistunut julkaisusta)

À la carte -tarjoilija Hilton Helsinki Strand
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Hilton Helsinki Strandin Ravintola BRO on silta luonnon, sesonginmukaisten raaka-aineiden ja vieraiden välillä. Kaiken keskiössä on maku! Haemme tämän tunnelmallisen ravintolan tiimin täydennykseksi nty osaavaa À LA CARTE -TARJOILIJAA.

Tämä meren äärellä sijaitseva hotelliravintola on erinomainen työpaikka sinulle, joka etsit työtä tasokkaan à la carte -tarjoilun parista ja nautit kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä. Haemme tehtävään asiakaspalvelun ammattilaista, jolta löytyy taustaltaan jo vähintään parin vuoden verran kokemusta à la carte -tarjoilijan työstä, taitoa etiketin hallintaan ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy myös kokemusta bankettitarjoilusta. Tärkeimpänä kriteerinä pidämme kuitenkin hyvää ja joustavaa asennetta työtä kohtaan sekä aitoa intohimoa tarjoilijan työhön - haluat taata asiakkaille Hiltonin brändin mukaisen tasokkaan palvelun, ja luoda loistavia makuelämyksiä kansainvälisessä hotelliravintolassa. Työskentelykielenä tehtävässä on englanti.

Työvuorot sijoittuvat ma-su iltoihin. Töitä on tarjolla kevääksi keskimäärin 20 tuntia viikossa, ja kesällä tunteja on minimissään 90 h/3 viikkoa. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä ja jatkuvat kesän loppuun asti.

Nappaa työpaikka upeasta ympäristöstä meren ääreltä hakemalla paikkaa pian!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, A la Carte osaaminen, Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Itsenäinen työote