(Poistunut julkaisusta)

A la carte tarjoilija, Helsinki Airport, SSP
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018
Etsimme asiakkaamme, Select Service Partner Finland Oy:n, puolesta positiivisella asenteella varustettuja, myyntihenkisiä à la carte- tarjoilijoita sporttihenkiseen O'Learys- ravintolaan Helsinki-Vantaan lentoaseman vilskeeseen. O'Learys tarjoaa palan Bostonia keskellä Helsinki- Vantaan lentoasemaa. O’Learys on ruokaravintola, jossa keskiössä ovat hyvä ruoka, juoma, ihmiset, urheilu ja lämmin tunnelma.

Sinulla on jo ravintola alalta kokemusta työkokemuksen tai koulutuksen kautta. Panostamme kuitenkin perehdytykseen ja henkilöstömme kehittämiseen, joten voit olla vasta ravintola alalla aloitteleva tekijä, tai kokenut konkari, joka etsii uusia haasteita. Tärkeintä on reipas asenne ja työote, joka näkyy työssäsi joka päivä myös kiireen keskellä. Etsimme tekijöitä myös salin avustaviin tehtäviin. Jos sinulla on jo vähän kokemusta ja haluat kehityä alalla, voit aloittaa avustavista salin tehtävistä ja edetä perehdytyksemme kautta vaativampiin tehtäviin.

Lentoasema on vilkas ja uniikki työympäristö, jossa saat kohdata erilaisia asiakkaita ja hyödyntää kielitaitoasi päivittäin. Olet etsimämme henkilö, jos pidät kansainvälisestä ympäristöstä etkä kaihda kiirettä. Asiakkaamme arvostavat ystävällistä ja ripeää palvelua. Tarjoilijamme luovat tunnelman tarjoten parasta asiakaspalvelua, eikä sinulta hyydy hymy haastavankaan asiakkaan tai tilanteen yllättäessä.


Edellytämme sinulta

Ravintola alan kokemus koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta
Hyvä suomen- ja englannin kielen taito, kaikki muu kielitaito on eduksi
Reipas asenne ja myyntihenkisyys kuuluu tiimin henkeen
Nopea työtahti ja vaihtuvat tilanteet eivät pelota, paineensietokykysi on hyvä
Kaikille lentoasemalle työllistyville tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joten nuhteeton tausta on välttämättömyys


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen työsuhde etuineen lentoaseman hulinassa, mahtavassa ja motivoituneessa porukassa.

Monipuolisen vuorotyön ja ravintolan aukioloajan mukaiset työvuorot; 06-21.00. Myöhäisiä iltavuoroja ei tehdä edes viikonloppuisin.

StaffPointin työntekijänä pääset nauttimaan SSP: n monipuolisista henkilökuntaeduista, joihin kuuluu muun muassa liikuntaseteleitä, tuote- etuja ja alennuksia, autoilevalle parkkipaikka ja julkisiin kulkuneuvoihin luottavalle mahdollisuus käyttää taksia silloin kun työvuoroon ei julkisilla pääse.


Kiinnostuitko?

Toivomme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, mikäli kiinnostuksesi heräsi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä.


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0207 20 62 35 || vaihde 030 047 2001
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi